НАЈЧЕШЋЕ ПОСТАВЉЕНА ПИТАЊА

ШАМПИОНИСТИ су спортски клуб који се бави општим моторичким развојем деце.

У клубу раде тренери који су или дипломирани спортски тренери или дипломирани професори физичког васпитања, а њима у раду асистирају помоћни тренери који су студенти завршних година оба поменута факултета.

За рад тренера у клубу одговорни су главни тренери професори физичке културе, Слободан Андреев и Ана Станимировић.

ШАМПИОНИСТА долази на тренинге, има свој лични картон где се води евиденција о резултатимаи напретку у раду. Сви шампионисти се окупљајуи на завршном турниру где родитељима показују свој напредак.

Док смо овако мали ми ШАМПИОНИСТИ учимо кроз 5 чула (вид, слух, додир, укус и мирис) а корисно је ако уз то вежбамо равнотежу, телесни покрет и моторику, јер кад све то заједно развијемо осећамо се сигурније, вештији смо, можемо пуно тога да урадимо, волимо себе и свет који нас окружује.

Још увек је рано за прави спорт. Моје ножице, ручице, мишићи и цело тело траже да их што боље развијем и оснажим па тек онда да почнем да тренирам неки спорт или само наставим са рекреацијом кад порастем.

ШАМПИОНИСТИ тренирају у спортској сали (у Београду на локацијама: Кошутњак, Шумице, Бежанијска коса и Земун), а када је топло и када нема ветра ШАМПИОНИСТИ тренирају напољу.

Тренинзи атлетске школе одвијају се у спортској сали на три локације у Београду: Кошутњак, Шумице и Бежанијска коса.

ШАМПИОНИСТИ тренирају са „EVEQUE” справама и реквизитима из Велике Британије који су само за нас осмишљени и направљени , а уз то су много шарени и лепи. ШАМПИОНИСТИ раде по британском програму „SPORTSHALL ATHLETICS“.

Од опреме за тренинг у сали ШАМПИОНИСТА треба да понесе мајицу кратких рукава, доњи део тренерке или шортс, чисте патике и флашицу са водом.

Школа пливања одржава се на базенима СЦ Кошутњак у Београду.

Купаће гаће или костим, капа за пливање, папуче, пешкир, наочаре за пливање по жељи ( није обавезно).

ШАМПИОНИСТА се може одлучити да недељно похађа 2, 3 или 4 тренинга.

На тренинг се долази 15 минута раније како би се ШАМПИОНИСТИ пресвукли и тренинг почео на време.

Родитељима није дозвољено да присуствују тренинзима.

Након сваког часа родитељи могу разговарати са тренерима о утисцима и помнашању детета. Разговор са тренерима у току тренинга није пожељан.

Родитељи имају обавезу да тренерима најаве изостајање са тренинга. ШАМПИОНИСТА може пропуштени термин надокнадити у термину друге групе на било којој локацији уз претходни договор са тренером.
Сваки ШАМПИОНИСТА има свој лични картон у који се уписују сви његови резултати брзине, скочности, флекисбилности, спретности и тако се на сваком тренингу зна колико је напредовао.
ШАМПИОНИСТА плаћа чланарину до 10. у месецу, а износ чланарине зависи од броја недељних термина. Ако се истовремено упишу два или више ШАМПИОНИСТА, било да су браћа сестре или другари, добијају попуст у зависности од њиховог укупног броја.
Изостанак ШАМПИОНИСТЕ са тренинга из било ког разлога не умањује износ месечне чланарине, нити може да се пренесе плаћање у наредни месец.

Месечна чланарина умањује се услед болести само уз лекарско оправдање.

Мама или тата треба да позову један од бројева телефона и тренер ће рећи где и када да дођеш и шта од опреме да понесеш.

Контакт телефони: 064 902 97 97 | 063 58 18 68 | 060 61 55 203