КОНТАКТ

*
*
*
*

АДРЕСЕ

Кошутњак – Спортски центар Кошутњак, Кнеза Вишеслава 72
Шумице – Балон „Corn“, Грчића Миленка 74
Бежанијска коса – ТЦ „Агримес“, Марка Челебоновића 2
Сремчица – ОШ „Душко Радовић“, Томаса Едисона 3

Забавна атлетика 2017-09-12T09:44:27+00:00

ЗАБАВНА АТЛЕТИКА

МЛАЂА ГРУПА

Програм забавна атлетика за млађу групу развијен је као одговор на потребе за физичком активношћу деце од 4 до 7 година.

Састоји се од серије од 12 активности које подржавају учење и развијање основних физичких вештина код деце кроз извођење атрактивних и иновативних вежби које најмлађи обожавају.

Тако се на забаван, безбедан и пријатан начин развија АГИЛНОСТ, РАВНОТЕЖА, КООРДИНАЦИЈА и ПРОСТОРНА СВЕСТ, БРЗИНА, СКОЧНОСТ, СНАГА, СПРЕТНОСТ, РИТАМ и ПРЕЦИЗНОСТ.

Овај програм је прави увод у развој вишеструких вештина код деце (multy skill) док фокус остаје на забави и задовољству детета.

СТАРИЈА ГРУПА

Програм забавна атлетика за старију групу намењен је узрасту од 8 до 10 година.

Флексибилност и лакоћа савлађивања овог програма чине га савршеним избором за оне који траже учење и развој више вештина.

Ово је потпуно структуиран програм који дете води ка све бољим и бољим резултатима градећи чврсту основу за даљи развој на старијем узрасту, и у спортском и у психолошком смислу.

Програм каналише растућу дечију енергију тог узраста у позитивну активност, доприноси развоју карактера, борбености и жеље за бољим личним резултатима, помаже развој свести о тиму и односима са другима.

Пратећи рад деце кроз активности у оквиру програма тренери су у могућности да препознају таленат детета за касније такмичарско бављење одређеним спортом.

POPUST 10%
POPUST 50%
POPUST 20%
POPUST 30%
POPUST 10%
POPUST 50%
POPUST 20%
POPUST 30%
POPUST 10%
POPUST 50%
POPUST 20%
POPUST 30%
Igrajte za popust
Unesite email adresu i pokrenite točak.
Pravila igre:
  • Popust važi samo za nove članove.
  • Popust važi za sve programe škole.
  • Popust važi za prvi mesec.
  • Svi pokušaji prevare biće diskfallifikovani.
Avada WordPress Theme