Питања

Шта то ради ШАМПИОНИСТА када се учлани у клуб?

S2

ШАМПИОНИСТА долази на тренинг 2 или 3 пута недељно у зависности од тога како мама и тата могу да га доведу. ШАМПИОНИСТА има свој лични картон у који се уписују сви његови резултати брзине, скочности, флекисбилности, спретности и онда на сваком тренингу ШАМПИОНИСТА зна колико је напредовао. Сви шампионисти се окупљајуи на завршном турниру где родитељима показују свој напредак.

 

Зашто је добро да постанем ШАМПИОНИСТА?

S7

Док смо овако мали ми ШАМПИОНИСТИ учимо кроз 5 чула (вид, слух, додир, укус и мирис) а корисно је ако уз то вежбамо равнотежу, телесни покрет и моторику, јер кад све то заједно развијемо осећамо се сигурније, вештији смо, можемо пуно тога да урадимо, волимо себе и свет који нас окружује.

 

Зашто је боље да будем ШАМПИОНИСТА него да тренирам неки конкретан спорт?

S6

Још увек је рано за прави спорт. Моје ножице, ручице, мишићи и цело тело траже да их што боље развијем и оснажим па тек онда да почнем да тренирам неки спорт или само наставим са рекреацијом кад порастем.

 

 

Где и како тренирају ШАМПИОНИСТИ?

ШАМПИОНИСТИ тренирају у спортској сали, а када је топло и када нема ветра ШАМПИОНИСТИ тренирају напољу. ШАМПИОНИСТИ тренирају са „EVEQUE” справама и реквизитима из Велике Британије који су само за нас осмишљени и направљени , а уз то су много шарени и лепи. ШАМПИОНИСТИ раде по британском програму „SPORTSHALL ATHLETICS“.

Како ШАМПИОНИСТА плаћа чланарину?

Шампиониста плаћа чланарину до 10. у месецу. Ако се истовремено упишу два или више ШАМПИОНИСТА, било да су браћа сестре или другари, добијају попуст у зависности од њиховог укупног броја.

Како да постанеш и ти ШАМПИОНИСТА?

Мама или тата треба да позову 064 902 97 97  и тренер ће рећи где и када да дођеш и шта од опреме да понесеш.

Фотографије

ШАМПИОНИСТИ ...

ШАМПИОНИСТИ су девојчице и дечаци узраста од 4 до 10 година који су учлањени у школу спорта ШАМПИОНИСТИ.
ШАМПИОНИСТИ поштују забаву, фер-плеј, флексибилност и безбедност.ШАМПИОНИСТИ раде по британском програму „SPORTSHALL ATHLETICS“, a у раду користе опрему британске компаније „EVEQUE”.

Сва права задржана © 2017 ШАМПИОНИСТИ
размена банера - пријатељи сајта


Framed redux wordpress theme from Wedding Photographer