О нама

S1ШАМПИОНИСТИ су школа спорта која се бави општим спортским развојем деце узраста од 4 до 10 година и налази се у Београду. У узрасту од 4-10 година још увек је рано за прави такмичарски спорт. Дететова мускулатура, спретност, брзина и баланс су још увек неразвијени. Уместо да их још више спутамо у оквирима једног спорта који по својој природи форсира ограничену групу покрета, моторике и снаге, боље је дати детету прилику да све своје физичке потенцијале развије у пуном смислу и тек онда их усмери у конкретан спорт.

S4Тренери на забаван начин уводе децу у свет спорта, стварајући такву атмосферу да на крају тренинга нико ни не примети колико је озбиљан посао урађен, већ да се сви само осећају пуни енергије подстакнуте смехом, такмичењем и међусобним бодрењем.
Оваквим радом предупређују се уобичајени деформитети стопала, кичменог стуба, држања тела и сл. Шампионисти се уче самосталности и одговорности, али и да функционишу и независно и као чланови тима.

ШАМПИОНИСТИ се и друже и такмиче. Организују се турнири са циљем побољшања резултата сваког шампионисте који се прате у личним картонима.

Све заједно је и својеврсна превенција потенцијалних психосоцијалних проблема децe и превенција болести зависности.

S-postuju

ЗАБАВА ♦ Толико се забављамо док тренирамо да ни не осетимо колико смо велики посао урадили.
ФЕР-ПЛЕЈ ♦ Много нам је важно да смо поштени и према себи и својим резултатима а и према другима.
ФЛЕКСИБИЛНОСТ ♦ Прави ШАМПИОНИСТА уме да уради многе вежбе, скочи, баци далеко и прецизно, али уме да буде и прави другар сваком другом детету.
БЕЗБЕДНОСТ ♦ Битно нам је што су све вежбе прилагођене баш нашем узрасту и што су сви реквизити прављени баш за нас. А тренери који раде са нама су прави спортски тренери и још су од својих колега психолога научили како да нас похвале, бодре и на прави начин кажу шта још треба да побољшамо.

Фотографије

ШАМПИОНИСТИ ...

ШАМПИОНИСТИ су девојчице и дечаци узраста од 4 до 10 година који су учлањени у школу спорта ШАМПИОНИСТИ.
ШАМПИОНИСТИ поштују забаву, фер-плеј, флексибилност и безбедност.ШАМПИОНИСТИ раде по британском програму „SPORTSHALL ATHLETICS“, a у раду користе опрему британске компаније „EVEQUE”.

Сва права задржана © 2017 ШАМПИОНИСТИ
размена банера - пријатељи сајта


Framed redux wordpress theme from Wedding Photographer